Új szolgáltatásaink

IV. Program

A közlekedési magatartás javítását célzó CSOPORTOS FOGLALKOZÁS, a súlyos balesetet okozó, illetőleg a visszaeső személyek programja.

separateur

Jól ismeri Ön, a mai aktuális KRESZT?

Mióta van, vagy nincs jogosítványa? Előveszi időnként a KRESZ-könyvet, hogy szinten tartsa ismereteit? Szeretne gyakorolni?

Most itt a kiváló lehetőség: TESZTELJE TUDÁSÁT!

Ki ne emlékezne arra, amikor a járművezetői tanfolyamra jártunk, és ott egy-egy ábrás feladaton perceket vitatkoztunk, hogy az adott útkereszteződésben mi a helyes áthaladási sorrend. Ahány ember, annyi féle megoldás született az oktatásokon. A való életben, erre alig néhány másodperc, vagy még annyi idő sincs!

Az általunk kínált www.digikresz.hu lehetőséggel, szeretnénk elősegíteni gyakorlását, vagy éppen az Utánképzési Kresz feltárásra történő felkészülését. Ha ezt megelőzően résztvesz az áltakunk megajánlott KRESZ felkészítő konzultáción, ezt akár ingyenesen is megteheti.

Ehhez csupán el kell küldenie emailben, nevét, címét, telefonos elérhetőségét az aggodbt@gmail.com címre, s rövid időn belül lehetővé tesszük Önnek, hogy  gyakorolhasson KRESZ vizsgakérdésekkel.

No érdekli? Akkor rajta …

FONTOS!

Ma már megújított vIzsgabankkal – mozgóképes kérdésekkel is – végzi a vizsgáztatást a Közlekedési Hatóság, ill. az újonnan létrehozott Közlekedési Alkalmassági Vizsgaközpontok, azaz a volt Közlekedési Felügyelőségek. Ha szeretné sikerrel venni az akadályokat, gyakoroljon!

Szívesen segítjük a Feltárásra történő felkészülését,

KRESZ aktualizáló programjainkon!

Helye: Aggod Oktatási Centrum, 1131 Bp. Reitter F. u. 115.

(Megközelítés 20-as, 30-as busszal a Futár utcáig, innen gyalog 2 perc, vagy 12-es, 14-es villamossal, 105-ös busszal a Fiastyuk utcáig, innen gyalog 5 perc)

Részvétel kizárólag telefonos egyeztetés alapján!

Díja:   9.900.- Ft/alkalom (2 órás program)

Kezdés:   Egyeztetés szerint

Mennyire biztos Ön KRESZ-tudásában? Tesztelje, mennyire emlékszik a KRESZ-szabályokra?

Ön szerint, itt mi az áthaladási sorrend?

Ilyen, s ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk KRESZ aktualizáló képzéseinken. Tanulságos! Jelentkezzen!

--> --> -->-->-->--> -->-->-->--> -->--> -->