Webhelyünk cookie-kat használ, melyekkel a legjobb böngészési élményt biztosítjuk. A használatával Ön hozzájárul ezekhez.

kerdes

 

 

 

 

Ha kérdése van, írjon nekünk!

 

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________

"egy bírósági határozatban köteleztek a gépjárművezetői utánképzésre"

...

Bírósági határozatban köteleztek a gépjárművezetői utánképzésre.

1. Mikor indul a legközelebbi képzés?

2. Mennyibe kerül?

3. Mennyi időt vesz igénybe?

Előre is köszönöm a segítségét.

...

 

Tisztelt Uram!

Az Ítélet/Határozat/Végzés, ... jogerőre emelkedését követeően Ön AZONNAL jelentkezhet a lakóhelyéhez legközelebbi, vagy bármely Kormányhivatal illetékes Főosztályánál (volt Közlekedési Felügyelőségen)!

LÉPÉSEK:

1.) Jelentkezzen be a közlekedési hatósághoz telefonon, (elérésük a hasznos rovatban), vagy hozzánk (elérésünk a kapcsolat menüpont alatt).

2.) Kérjen időpontot Regisztrálásra! (Vigye magával a személyes okmányain túl, minden az ügyre/ügyekre vonatkozó határozatot, végzést, ítéletet. Legfontosabb az okmányirodai határozat megléte!)

3.) Vegyen részt a Feltáráson! (Ennek közel 20 ezer Ft-os díja van, melyet előzetesen be kell fizetnie! A Feltárás általában egy napot vesz igénybe. Itt megnézik Kresz, és Vezetéstechnikai felkészültségét, ill. egy beszélgetésen vesz részt. Nyújtott teljesítménye, ill. az előzmények figyelembevételével sorolják be, minimum egy, maximum két  programra.

FOTOS: KRESZ felkészülését tudjuk segíteni, hívjon bennünket 06-70/604-6167-e telefonon. Ha hívását nem tudjuk fogadni, kéren küldjön SMS-t!)

4.) Végezze el a programot! (A programok általában létszám függőek. Ennek kezdete néhány hét, némely megyében akár néhány hónap is lehet. Tartalma, időkerete, díja az utánképzési infok rovatban olvasható. Figyelem: Megszünt a korábbi 60 napos beiskolázási kötelezettség a Hatóság részére.)

5.) Ha végzett, igazolását a hatóság emailben továbbítja az Okmányiroda részére! (Az I-es, és II-es programoknál, ez sikeres vizsgát feltételez. Ha letelt az eltíltása, már mehet is az Okmányirodára, ahol átveheti vezetői engedélyét. Előzetesen gondoljon az orvosi érvényességre.)

Remélem tájékoztatónk alapján el tud indulni. Kérem, ha bármiben, akár a Feltárásra történő felkészülésben is segíthetjük, jelentkezzen.

Baleset-, és pontmentes közlekedést 2018-ban is!