Igazolás

kesz

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utánképzés teljesítéséről, a programon való eredményes részvételről - visszajelzésünk alapján - az illetékes Vizsgaközpont (Fő)osztálya, a 139/1991.(X.29.) Korm. rendeletben meghatározott IGAZOLÁST állít ki, és elektronikusan megküldi az utánképzési kötelezettséget előíró okmányirodának/Kormányablaknak.

A vezetői engedély átvétel módjáról és idejéről kérjük érdeklődjön telefonon az utolsó programot követő 3 munkanap elteltével. (A hatóságnak erre 21 nap áll rendelkezésére)

 

Nem adható ki az igazolás annak, aki:

• valamely foglalkozáson nem vett részt, vagy

• azon, járművezetésre alkalmatlan állapotban jelent meg, vagy

• az I.-es vagy a II.-es program esetében nem tett sikeres vizsgát.

 

A KIADOTT IGAZOLÁS alapján a Közlekedési Igazgatási Hatóság azaz az Okmányiroda/Kormányablak a vezetői engedélyt visszaadja, ha:

• az eltiltás ideje lejárt,

• az egészségi alkalmasság érvényes,

• az igazolás az eltiltás(ok)ban szereplő ügyekben lefolytatott utánképzésről szól.

 

Amennyiben lejárt vezetői engedélye orvosi alkalmassága, úgy a folyamat zárásaként egy új kártya formátumú vezetői engedélyt fog kapni. Ehhez fizesse majd be az eljárási díjat (4.000.- Ft), ill. vigye magával az illetékes háziorvosa által kiállított igazolást.

A VI. és VII. programban résztvevők esetében igazolás másolati példányát az egészségi alkalmasságot megállapító orvos részére is el kell juttatni!

 

Köszönjük, ha megtiszteli Társaságunkat bizalmával.

Reméljük, segíthetünk.

Ha elégedett lesz velünk, kérjük azt is jelezze felénk, s a közvetlen környezetében élőknek egyaránt.