Tesztelje tudását

 

Jól ismeri Ön, a mai aktuális KRESZT?

Mióta van, vagy nincs jogosítványa? Előveszi időnként a KRESZ-könyvet, hogy szinten tartsa ismereteit? Szeretne gyakorolni?

Most itt a kiváló lehetőség: TESZTELJE TUDÁSÁT!

Ki ne emlékezne arra, amikor a járművezetői tanfolyamra jártunk, és ott egy-egy ábrás feladaton perceket vitatkoztunk, hogy az adott útkereszteződésben mi a helyes áthaladási sorrend. Ahány ember, annyi féle megoldás született az oktatásokon. A való életben, erre alig néhány másodperce, vagy még annyi idő sincs!

Az általunk kínált lehetőséggel, szeretnénk elősegíteni gyakorlását, vagy éppen Kresz vizsgára történő felkészülését.

Ehhez csupán el kell küldenie emailben nevét, címét, telefonos elérhetőségét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, s rövid időn belül lehetővé tesszük Önnek, hogy - akár ingyenesen - gyakorolhasson KRESZ vizsgakérdésekkel.

No érdekli? Akkor rajta ...

FONTOS!

2015.01.12-től megújított vIzsgabankkal végzi a vizsgáztatást a Közlekedési Vizsgaközpont, azaz a volt Közlekedési Felügyelőségek. Ha szeretné sikerrel venni az akadályokat, gyakoroljon!

 

Mennyire biztos Ön KRESZ-tudásában? Tesztelje, mennyire emlékszik a KRESZ-szabályokra?

Ön szerint, itt mi az áthaladási sorrend?

 

Ilyen, s ehhez hasonló tesztek találhatók a megajánlott honlapon is.  Tanulságos! Jó gyakorlást!

 

Ha igényli Tankönyvvel, és Tesztet tartalmazó CD-vel, vagy Távoktató anyaggal is segíthetjük felkészülését.

Kérje ajánlatunkat emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy látogasson el hozzánk személyesen: XIII. Reitter F. u. 115. (H-P: 15.00-19.00 óra között)

FIGYELEM: A kormányhatározat értelmében 2021.04.07-ig a személyes ügyfélfogadás szünetel!!!!