Tesztelje tudását

 

Jól ismeri Ön, a mai aktuális KRESZT?

Mióta van, vagy nincs jogosítványa? Előveszi időnként a KRESZ-könyvet, hogy szinten tartsa ismereteit? Szeretne gyakorolni?

Most itt a kiváló lehetőség: TESZTELJE TUDÁSÁT!

Ki ne emlékezne arra, amikor a járművezetői tanfolyamra jártunk, és ott egy-egy ábrás feladaton perceket vitatkoztunk, hogy az adott útkereszteződésben mi a helyes áthaladási sorrend. Ahány ember, annyi féle megoldás született az oktatásokon. A való életben, erre alig néhány másodperce, vagy még annyi idő sincs!

Az általunk kínált lehetőséggel, szeretnénk elősegíteni gyakorlását, vagy éppen Kresz vizsgára, Feltárásra történő felkészülését.

Ehhez csupán el kell küldenie emailben nevét, címét, telefonos elérhetőségét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, s rövid időn belül lehetővé tesszük Önnek, hogy távoktatás keretében gyakorolhasson.

No érdekli? Akkor rajta ...

FONTOS!

A Közlekedési Vizsgaközpont, (KAV) folyamatosan  megújuló vizsgabank-kal végzi a vizsgáztatást. Ha szeretné sikerrel venni az akadályokat, gyakoroljon! (Ügyeljen az interneten fellelhető ingyenes Kresz tesztekkel, nem tudni mikor frissültek!)

Ön szerint, itt mi az áthaladási sorrend?

Ilyen, s ehhez hasonló kérdések találhatók a megajánlott távoktatási anyagban is.

Tehát ha igényli a legújabbTankönyvvel, Tesztet tartalmazó CD-vel, vagy a Távoktató (eTitán) anyaggal segíthetjük felkészülését.

Kérje ajánlatunkat emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy látogasson el hozzánk személyesen: XIII. Reitter F. u. 115. (H-P: 15.00-19.00 óra között)

Várjuk.