Főoldal

Kedves új és régi olvasónk!

Köszönjük, hogy ellátogatott megújult honlapunkra. Reméljük, hogy mind arculatában, mind tartalmában elnyeri tetszését felületünk, még akkor is, ha nem elsősorban önként tervezte utánképzését.

Bízunk abban, hogy könnyebb az eligazodás, és érthetőbb a megfogalmazás is. Az egész folyamatot több törvény ill. jogszabály írja elő, igyekeztünk azokat közérthetőbben megjeleníteni, a legaktuálisabb információkat elhelyezni. Reméljük sikerült.

Biztosan tapasztalta már, hogy megszűnt a Közlekedési Felügyelőségek részére a 60 napos határidő, ezért néha hónapokat is kell várni egyes megyékben a programokra. Gyorsíthatja a folyamatot, ha figyeli meghirdetett programjainkat, s jelentkezik az érintett Felügyelőségeknél.

Nem kell várnia az eltiltás leteltére, a jogerőre emelkedést követően azonnal jelentkezhet! Nincs területi megkötöttség sem, mindaddig amíg a feltárás vagy a program díját be nem fizette, tehát bárhol, bármikor jelentkezhet feltárásra és programra is. Ezek egymástól külön is válhatnak. Kérje segítségünket!

A pontrendszer alapján önkéntes utánképzésre jelentkezőkre is igaz mindez, azaz ők is bárhol, bármikor jelentkezhetnek. A Központi Nyilvántartó Hivatal csak a 13 pontot elérőket értesíti ki, de a 12 pont alattiak is jelentkezhetnek. Részükre előnyös, hogy mindezt vezetői engedélyük birtokában tehetik meg, azaz könnyebb akár más megyébe is átruccanniuk a képzésre. 2016.01.01-től mindezt már Feltárás nélkül tehetik. Valamennyien III-as programra kerülnek besorolásra, mely csupán látogatás köteles. Érdeklődjön a részletekről emailban vagy telefonon.

Aggod Mihály

foglalkozásvezető

+36-70/604-6167

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.