Főoldal

 

Kedves Érdeklődő Ügyfelek.

A kormány 177/2021. (IV.25.) rendelete alapján a Közlekedési Vizsgaközpont (KAV) újra indította a vizsgáztatásokat, ill. engedélyezte az ügyfélfogadást, a felnőttképzési kontakt oktatásokat az utánképzés területén is.

Így mi is beindítottuk a személyes ügyfélfogadást a XIII. Reitter Ferenc u. 115. alatti irodánkban, hétköznap 15.00 - 19.00 óra közötti időben.

Ismételten szervezzük a hagyományos KRESZ felkészítő foglalkozásainkat.

Kérjük jelentkezzen emailben.

Email címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vidéki ügyfeleink részére továbbra is biztosítjuk a személyes találkozást nem igénylő, digitális eszközökkel történő felkészítést. Kérem ha ez érdekli, szándékát szíveskedjen emailben jelezni felénk, hogy ezzel is felgyorsítható legyen a folyamat az újrakezdés során.

Sajnos a COVID miatti intézkedések egy része továbbra is érvényben marad. Ezért kérjük, hogy ügyfélfogadáson, oktatáson mindenütt használjon MASZKOT! Ha elfoglalt egy ülőhelyet, azon ne változtasson. Kerülje a fizikai érintkezést az ajtókban, ill. a mellékhelyiségekben is. Tartson megfelelő távolságot!

A tumultusok elkerülésére célszerű időpontot egyeztetnie hozzánk:

Mobil:+36-20/967-8144

Kérjük szíves megértésüket.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves új és régi olvasónk!

Köszönjük, hogy ellátogatott megújult honlapunkra. Reméljük, hogy mind arculatában, mind tartalmában elnyeri tetszését felületünk, még akkor is, ha nem elsősorban önként tervezte utánképzését.

Bízunk abban, hogy könnyebb az eligazodás, és érthetőbb a megfogalmazás is. Az egész folyamatot több törvény ill. jogszabály írja elő, igyekeztünk azokat közérthetőbben megjeleníteni, a legaktuálisabb információkat elhelyezni. Reméljük sikerült.

Biztosan tapasztalta már, hogy megszűnt a 60 napos utánképzési kötelezettség a Közlekedési Vizsgaközpontok részére, ezért néha hónapokat is kell várni egyes megyékben a programokra. Gyorsíthatja a folyamatot, ha figyeli meghirdetett programjainkat, s jelentkezik az érintett Vizsgaközpontoknál.

Nem kell várnia az eltiltás leteltére, a jogerőre emelkedést követően azonnal jelentkezhet! Nincs területi megkötöttség sem, tehát bárhol, bármikor jelentkezhet feltárásra és programra is. Ezek egymástól külön is válhatnak. Kérje segítségünket!

A pontrendszer alapján önkéntes utánképzésre jelentkezőkre is igaz mindez, azaz ők is bárhol, bármikor jelentkezhetnek. A Központi Nyilvántartó Hivatal csak a 13 pontot elérőket értesíti ki, de már 9 ponttal is jelentkezhetnek. Részükre előnyös, hogy mindezt vezetői engedélyük birtokában tehetik meg, azaz könnyebb akár más megyébe is átruccanniuk a képzésre. Mindezt ma már Feltárás nélkül tehetik. Valamennyien a 2x6 órás, látogatás köteles  III-as programra kerülnek besorolásra, mely jelenleg 69.000.- Ft-ba kerül. Érdeklődjön a részletekről emailban vagy SMS-ben.

Szeretné elkerülni a vizsgaköteles programokat? Javaslom vegyen részt egy 3 óra időtartamú - KRESZ-el teletűzdelt - utánképzésre történő felkészítésen. Foglalkozások általában keddi napokon 12.00, 15.00 vagy 18.00 órakor kezdődnek.

Érdeklődjön Ügyfélszolgálati irodánkban: XIII. Reitter F. 115. alatt, az Aggod Autósiskola konzultációs központjában.

Érdekli? Ne habozzon! Jelentkezzen: SMS-ben, vagy EMAIL-ben!

Aggod Mihály

közlekedéspedagógus/foglalkozásvezető

Érdeklődés: +36-20/967-8144

Email: aggodbt@gmail.com