Főoldal

Kedves új és régi olvasónk!

Köszönjük, hogy ellátogatott megújult honlapunkra. Reméljük, hogy mind arculatában, mind tartalmában elnyeri tetszését felületünk, még akkor is, ha nem elsősorban önként tervezte utánképzését.

Bízunk abban, hogy könnyebb az eligazodás, és érthetőbb a megfogalmazás is. Az egész folyamatot több törvény ill. jogszabály írja elő, igyekeztünk azokat közérthetőbben megjeleníteni, a legaktuálisabb információkat elhelyezni. Reméljük sikerült.

Biztosan tapasztalta már, hogy megszűnt a 60 napos utánképzési kötelezettség a Közlekedési Vizsgaközpontok részére, ezért néha hónapokat is kell várni egyes megyékben a programokra. Gyorsíthatja a folyamatot, ha figyeli meghirdetett programjainkat, s jelentkezik az érintett Vizsgaközpontoknál.

Nem kell várnia az eltiltás leteltére, a jogerőre emelkedést követően azonnal jelentkezhet! Nincs területi megkötöttség sem, mindaddig amíg a feltárás vagy a program díját be nem fizette, tehát bárhol, bármikor jelentkezhet feltárásra és programra is. Ezek egymástól külön is válhatnak. Kérje segítségünket!

A pontrendszer alapján önkéntes utánképzésre jelentkezőkre is igaz mindez, azaz ők is bárhol, bármikor jelentkezhetnek. A Központi Nyilvántartó Hivatal csak a 13 pontot elérőket értesíti ki, de már 9 ponttal is jelentkezhetnek. Részükre előnyös, hogy mindezt vezetői engedélyük birtokában tehetik meg, azaz könnyebb akár más megyébe is átruccanniuk a képzésre. 2016.01.01-től ezt Feltárás nélkül tehetik. Valamennyien a 2x6 órás, látogatás köteles  III-as programra kerülnek besorolásra, mely jelenleg 69.000.- Ft-ba kerül. Érdeklődjön a részletekről emailban vagy SMS-ben.

Szeretné elkerülni a vizsgaköteles programokat? Javaslom vegyen részt egy 3 óra időtartamú - KRESZ-el teletűzdelt - utánképzésre történő felkészítésen. Foglalkozások általában keddi napokon 15.00 vagy 18.00 órakor kezdődnek: XIII. Reitter F. 115. alatt, az Aggod Autósiskola konzultációs központjában. Érdekli? Ne habozzon! Jelentkezzen: SMS-ben, vagy EMAIL-ben!

Aggod Mihály

közlekedéspedagógus/foglalkozásvezető

Érdeklődés: +36-20/967-8144

SMS: +36-70/604-6167

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.