Webhelyünk cookie-kat használ, melyekkel a legjobb böngészési élményt biztosítjuk. A használatával Ön hozzájárul ezekhez.

MEGÚJULTUNK!!!!

 

Kedves új és régi olvasónk!

Köszönjük, hogy ellátogatott megújult honlapunkra. Reméljük, hogy mind arculatában, mind tartalmában elnyeri tetszését felületünk, még akkor is, ha nem elsősorban önként tervezte utánképzését.

Bízunk abban, hogy könnyebb az eligazodás, és érthetőbb a megfogalmazás is. Az egész folyamatot több törvény ill. jogszabály írja elő, igyekeztünk azokat közérthetőbben megjeleníteni, a legaktuálisabb információkat elhelyezni. Reméljük sikerült.

Biztosan tapasztalta már, hogy megszűntek a Közlekedési Felügyelőségek, ill. a részükre előírt 60 napos határidő, ezért néha hónapokat is kell várni egyes megyékben a programokra. Gyorsíthatja a folyamatot, ha figyeli meghirdetett programjainkat, s jelentkezik az érintett megyei/fővárosi Vizsgaközpontnál.

Nem kell várnia az eltiltás leteltére, a jogerőre emelkedést követően azonnal jelentkezhet! Nincs területi megkötöttség sem, mindaddig amíg a feltárás vagy a program díját be nem fizette, tehát bárhol, bármikor jelentkezhet feltárásra és programra is. Ezek egymástól külön is válhatnak. Kérje segítségünket!

A pontrendszer alapján önkéntes utánképzésre jelentkezőkre is igaz mindez, azaz ők is bárhol, bármikor jelentkezhetnek. A Központi Nyilvántartó Hivatal csak a 13 pontot elérőket értesíti ki, de az ezalattiak is jelentkezhetnek. Részükre előnyös, hogy mindezt vezetői engedélyük birtokában tehetik meg, azaz könnyebb akár más megyébe is átruccanniuk a képzésre. 2016.01.01-től mindezt már Feltárás nélkül tehetik. Valamennyien a 2x6 órás, III-as programra kerülnek besorolásra, mely csupán látogatás köteles. Érdeklődjön a részletekről lehetőség szerint emailban. Igyekszem rövid időn belül válaszolni kérdéseire.

Aggod Mihály

utánképzési foglalkozásvezető

+36-70/604-6167

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

{simplepopup} Ok, so here goes the text I want to display... {/simplepopup}